top of page

Som erfarne håndtverkere er det mye vi kan hjelpe deg med. Kjernedriften vår er å tekke tak og membraner, men vi tar også enkle snekkerjobber, maling og vedlikehold.

TJENESTER

TAK
MEMBRAN
VEDLIKEHOLD

Tekking av tak med takbelegg av PVC. Membran for torvtak og byggetidstekking

 

Shingeltak, takstein, takrenner og beslag

PVC-membran for baderom, terasser, kjøredekker, garasjetak, under plen, etc. Lekkasjer kommer ofte av dårlig lagte eller ødelagte membran. Vi er din garantist for at dette ikke rammer deg.

Et hus krever store og små vedlikeholdsjobber. Vi kan hjelpe deg med maling, bygging av terrasse, skifte utvendig panel, vinduer/dører og beslag. 

ISOLERING

En av de største energislukene vi har er varmetap gjennom taket. Med godt dekke og riktig isolasjon er det mye penger å spare og mye komfort å hente.

 

Vi bruker mineralull og/eller EPS (isopor). Siden EPS er svært brennbart bruker vi det bare der det ikke er fare for brann.

SPESIALBYGG
TAKSJEKK

Vi spesialbygger det meste av det du trenger og ønsker deg innendørs. Enten det gjelder kjøkken, bad, hyller eller skap. Du har drømmene - vi gjør dem til virkelighet. Godt og sikkert håndtverk fra mestergodkjent håndverker.

Vi kan sjekke taket ditt - helt gratis! Etter befaringen får du vår sjekkliste med tilstander for ditt tak. Om utbedringer trengs kan du bruke dette som grunnlag.

bottom of page